3 populære musikk-apper for Android og iOS

Innen musikk skal det finnes noe for alle og enhver, og med en god musikk-app installert på telefonen kan du spille dine favoritt-låter når og hvor som helst. Det finnes hundre-, om ikke tusenvis av musikk-apper på appmarkedet. Det kan derfor være vanskelig å vite hvilke som er verdt å laste ned. Noen har et dårlig utvalg av låter mens andre har dårlige løsninger og er mindre brukervennlige. Vi har sett nærmere på tre apper med gode løsninger og et bredt utvalg låter, som alle er verdt å prøve. Les videre å se hvilke app-er vi fant.

shutterstock_226042150Online streaming med Google Play Musikk og Vevo

Google Play musikk er en app som kan lastes ned på både iPhone og Andorid enheter. I denne appen kan du høre på millioner av sanger og i tillegg høre på radio. All musikken er lagret på internett og dermed trenger du ikke bekymre deg for lagringsplassen på telefonen og synkronisering, noe som for mange er en stor fordel. App-en leveres både med standardtjenester og med betalt full tilgang hvor man får flere fordeler. Vevo er en annen app som er et godt valg for deg som i tillegg til å høre musikk, vil se musikkvideoer. Med denne appen kan du opprette dine egne spillelister og se live-konserter.

Spotify – en populær musikkapp

Spotify er med sine omlag 60 millioner brukere en meget populær musikkapp, og et veldig godt valg for deg som regelmessig hører musikk. Her kan du velge og vrake blant flere ti-talls millioner låter i alle sjangre. Du kan opprette flere egne spillelister og følge spillelistene til andre personer, slik kan du organisere musikken din og utforske nye artister og låter. Spotify tilbyr både en gratis tjenste samt en betalt tjeneste – Spotify Premium. Med Spotify Premium slipper du blant annet all reklame og i tillegg kan du kan laste ned og høre musikken din uten tilgang til internett.