På Artifact tar vi for oss det som skjer i det norske musikklivet, vi skriver om bandtrender og festivaler. Hvis du har interesse av å følge med på nye band, fet musikk og events som er noe utenom det vanlige, så har du funnet rett sted.

Både store og små festivaler for sommeren 2016

Det finnes en stor mengde store og små musikkfestivaler, så det er ingen grunn til å kjede seg i sommer. Vi har sett på de største festivalene som kommer oss i møte, men også på de for dem med en mer spesiell smak. Fete konsertopplevelser er for-programmert, og det eneste som gjenstår er å vente på ferie, telting, øl og kos.

Kjente norske artister og undergrunnsmusikk

Hos oss finner du også ut alt du trenger å vite om det nyeste innen norsk musikk. Vi snakker her både om det som man kan finne på hit-listene, men også godsaker som lurer i undergrunnen. Vi tar også for oss gamle godbiter som hos mange kanskje er gått i glemmeboken. Mye god norsk musikk får nemlig ikke den riktige oppmerksomheten. I en bransje som fokuserer mye på hele tiden å late som om den fornyer seg, blir kvalitet nemlig ofte skviset ut til fordel for hypen. Ofte er det nok at noen har et pent ansikt, eller andre kroppsdeler, og så gjør lydteknikerne resten av arbeidet. Det viktigste for oss er derimot at ting er gode, og at man kan forfine dagen sin ved å treffe på dem, og å tilbringe litt tid med dem.